Policajti vyšetrujú prípad zastreleného colníka

19.12.2006 Prešov

Prešov 19. decembra (TASR) - Prípad usmrteného 36-ročného príslušníka Colného kriminálneho úradu z Ľubotíc v okrese Prešov vyšetruje tunajšia polícia. Podľa ...
Prešov 19. decembra (TASR) - Prípad usmrteného 36-ročného príslušníka Colného kriminálneho úradu z Ľubotíc v okrese Prešov vyšetruje tunajšia polícia. Podľa dnešnej informácie krajskej policajnej hovorkyne Magdalény Fečovej telo našiel miestny občan v mestskej časti Nižná Šebastová v pondelok 18. decembra a v ten deň o 19. h nález oznámil polícii.

Mŕtvola sa nachádzala za železničnou traťou - smerom do miestnej časti Širpo. Policajti vypátrali totožnosť muža a konštatovali, že utrpel smrteľný priestrel hrudníka. Zaistili krátku guľovú zbraň kalibru 9 milimetrov so zásobníkom a 16 nábojov. Nebohý ju držal v pravej ruke. Išlo o jeho služobnú zbraň. Privolaný lekár určil, že muž pravdepodobne skonal medzi 16.30 h - 18.30 h.
Súdny znalec z odboru zdravotníctva nariadil vykonanie súdno-lekárskej pitvy. Poverený policajt začal trestné stíhanie pre prečin.
 

Vyberte región

mark